Strategie en innovatie

Door een tekort aan personeel en materiaal heeft de bouwsector te maken met flinke groeistuipen. Daarnaast zijn de marges nog steeds flinterdun. In de komende jaren staat een grote transitie op het gebied van energiegebruik en -opwekking te wachten, waardoor de grote druk in de komende jaren vermoedelijk gewoon zal aanhouden. Het is dus interessant om te kijken welke strategische positie bedrijven innemen. Begint de positie van bedrijven al te schuiven ten opzichte van 2015, toen het herstel net zijn intrede deed? Vervolgens zal er gekeken worden naar enkele innovaties in de sector. Welke thema's hebben dit jaar en volgend jaar prioriteit? Wat is de invloed van technologische ontwikkelingen? Wat zijn de nieuwe vormen van vraag en aanbod?

Abonneren

Bent u nog geen abonnee, maar wilt u wel volledige toegang tot de database? Kies dan voor een BouwKennis Basis abonnement.

Proefabonnement

Wilt u dit artikel lezen, maar heeft u geen abonnement? Ervaar gratis het gemak van de BouwKennis Database en sluit een proefabonnement af. Hiermee krijgt u kosteloos volledige toegang tot twee artikelen uit de Database.