Over ons

Betrouwbare markt- en marketinginformatie is essentieel voor uw dagelijkse werkzaamheden. Het verzamelen en onderzoeken ervan kost echter veel tijd en capaciteit. BouwKennis is voor vele bedrijven in de bouw-, installatie- en vastgoedmarkt al jarenlang een betrouwbare partner bij het verkrijgen van deze informatie. U bent op zoek naar de bouwstenen om uw marketingstrategie te bepalen? BouwKennis heeft deze voor u. De uitgebreide portefeuille van producten en diensten die BouwKennis biedt, zorgt ervoor dat er aan verschillende informatiebehoefte kan worden voorzien. Denkt u hierbij aan inzicht in uw marktomvang, de klanttevredenheid van uw afnemers en de oriëntatiekanalen van uw doelgroep. Meer dan 1.000 bedrijven gingen u voor.

Wat BouwKennis voor u doet
BouwKennis is leverancier van strategische informatie voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche. Hierbij doen wij er alles aan om in uw informatiebehoefte te voorzien. Een sterke troef hierbij is dat BouwKennis veel onafhankelijk marktonderzoek uitvoert. Dat betekent veel exclusief onderzoek, maar ook informatie van derden die door de vakredactie van BouwKennis gecontroleerd en verrijkt is. Zo heeft u altijd met minimale inspanning beschikking tot betrouwbare markt- en marketinginformatie. Alle facetten van de bouwketen komen aan het licht en alle doelgroepen worden in kaart gebracht. Afhankelijk van uw informatiebehoefte kunt u kiezen tussen producten die variëren van een digitale nieuwsbrief tot uitgebreide multiclientonderzoeken, klanttevredenheidsonderzoek of marktomvang.

Onze huidige afnemers bestempelen onze organisatie onder andere als flexibel, betrouwbaar, open en adequaat. De korte lijnen naar en tussen onze vakspecialisten zorgen ervoor dat uw vragen snel beantwoord zijn.